6. divisjon: L/K - Kvæsma 2-3, Blåmann - L/K 2-12:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 27. Jun 2013

Taper hjemme, vinner borte

Mandag gikk L/K2 på sitt andre strake tap på hjemmebane mot Kvæsma. Det endte med 2-3 tap etter at L/K2 hadde kjempet seg tilbake fra stillingen 0-2. L/K stilte med 61-modellen Sigmund Forfang, samt ytterligere fem over 40 år, men holdt godt følge med Kvæsma, som scoret vinnermålet helt på slutten av andre omgang. L/K2 scoret begge målene sine i en god periode i andre omgang. Henning Hansen scoret 1-2, mens utligningen kom på selvmål etter en corner av Oskar Leiros.

L/K2s lag: Daniel Karlsen, Johan Valø, Sigmund Forfang, Henning Hansen, Rune Lillevik, Cato Larsen, Stian Kviteberg, Stig-Roar Hansen Rognli, Oskar Leiros, Torbjørn O. Karlsen, Uno Nesvik, Frank Nilsen

Det gikk atskillig bedre for L/K2 onsdag kveld mot Blåmann i Ersfjorden. Der ble det 2-12 seier til L/K2 etter blant annet fire mål av Oskar Leiros og tre mål av Frode Følstad. De andre målene ble satt av Martin Strand, André Fagerborg, Tor Arne Larsen, Trond Egil Larsen og Stig-Roar Hansen Rognli. I tillegg spilte Jens-Georg Løvland og Freddy Skogvang for L/K2 i dag. André Fagerborg sto forøvrig i mål (!) og det gjorde han med bravur i dag.