3. divisjon, Hammerfest - L/K 2-0:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Aug 2013

Avgjort etter 13 minutter
L/K måtte dra hjem fra Hammerfest uten poeng.

Det ble for tøft å ta poeng mot Hammerfest på bortebane lørdag. HFK scoret to mål før kvarteret var gått og det var nok til å vinne kampen mot et L/K som spilte en første omgang under pari, men som hevet seg etter hvilen.

HFKs første mål kom allerede etter tre minutter og var et selvmål, mens Andreas Bjørgve puttet på til 2-0 etter 13 minutter. Da så det mørkt ut for L/K på solfylte Breidablikk, men L/K-guttene klarte å heve seg tilstrekkelig til å holde HFK stangen resten av kampen.

L/K har startet høstsesongen med to strake tap mot motstandere som lå bak oss på tabellen. Neste helg er det Ishavsbyen hjemme. For å ikke bli blandet inn i de lavere delene av tabellen så bør det bli tre poeng her.

L/Ks lag: Kristoffer Granås; Edvard Hamnvik Sagelv, Vegard Emaus Nikolaisen, Marius Dreyer, Jan-Robin Bjørn; Oskar Leiros, Kristian Knutsen; Stian Nordby, Jonathan Talseth Nilsen, Christer Steinvik, Mads Bjørkly

Innbyttere: Stig-Roar Hansen Rognli, Lasse Johnsen, Lars Petter Rotvold Nilsen.