6. divisjon, L/K 2 - Tromsøysund 21-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Aug 2013

Så løsnet det på hjemmebane
Solide sifre da Tromsøysund ble beseiret på Geitnes i kveld.

L/K 2 har vunnet mye borte, men gått på tap hjemme så langt i år. Men i kveld var det "Lyngen-gjengen" sin tur til å bidra med målforskjellpynt. Eller hva sier dere til 21-2, enda bedre enn det vi presterte mot Tromsøysund i Tromsø i vår? Da ble det nemlig bare 20-3 til L/K 2...

L/K førte kampen fra start til mål. Det sto moderate 6-2 til pause, men etter hvilen sprakk de lyseblå fra Tromsø fullstendig og målene rant inn - godt fordelt på de fleste av L/Ks utespillere.

L/Ks lag hadde god aldersspredning. Eldstemann var 52, mens den yngste var 16. Yngstemann, Markus Karlsen Skogheim, debuterte på seniornivå på en flott måte - med tre mål, slepen teknikk og kloke valg på midtbanen. Kjempeartig å se! Markus er forøvrig onkelungen til L/K-stopper Mats-Haakon Karlsen.

PS! Eldstemann var Sigmund Forfang. Han har stått for mer berømte assists enn de han presterte i kveld, men det ble endel nestsist på lynvingen fra Oksvik - i tillegg til de to målene han scoret selv. Assistkongen i dag var imidlertid Stian Kviteberg, som dominerte sin høyreside i alle de 83 minuttene han spilte.