3. divisjon, FK Senja 2 - L/K 1-2:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 17. Sep 2013

Endelig kom seieren
Mot Senja 2 måtte trepoengeren komme. Og det gjorde den.

Mads Bjørkly og Marius Grønnbakk sto for målene da L/K sikret seg en uhyre viktig seier i Islandsbotn mandag kveld. Til tross for at Senja stilte hovedsakelig med juniorer, så var det spenning til siste slutt. Men L/K rotet ikke bort noe som helst på slutten denne gangen og dermed kunne man forlate nestsisteplassen på tabellen og klatre opp på 10. plass.

Marius Grønnbakk scoret etter tre minutter, mens Mads Bjørkly satte inn 0-2 etter timen. Senja 2 reduserte imidlertid like etterpå ved Krister Flytøren og det bidro til å holde spenningen ved like gjennom resten av omgangen.

L/K ga årsdebut på A-laget til Frode Følstad. Han spilte godt på midtbanen før han måtte forlate med en liten strekk etter en halvtime. Keeper Henning Hansen steppet inn for karentene-utsatte Kristoffer Granås og gjorde sine saker veldig bra.

Neste kamp er på Geitnes lørdag. Motstander er Tverrelvdalen og viktigheten av den kampen kan nesten ikke overvurderes.

L/Ks lag: Henning Hansen; Lasse Johnsen, Mats-Haakon Karlsen, Marius Dreyer, Jan-Robin Bjørn; Frode Følstad, André Fagerborg; Mads Bjørkly, Christer Steinvik, Marius Grønnbakk; Jonathan Talseth Nilsen

Innbyttere: Vegard Emaus Nikolaisen, Oskar Leiros, Kristian Knutsen.