3. divisjon, L/K - Tverrelvdalen 7-1:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Sep 2013

Fire Bjørkly-mål mot Tverrelvdalen
L/K klatret på tabellen etter seier på Geitnes i ettermiddag.

Det ble et ordentlig målshow mot et ganske svakt Tverrelvdalen-lag. Etter at Mads Bjørkly og co. var ferdige sto det 7-1 til hjemmelaget - etter blant annet fire mål av Bjørkly. De andre målscorerne var Jonathan Talseth Nilsen, Stian Nordby og Jan-Robin Bjørn.

TIL kom med akkurat 11 mann der 11. mann var treneren. Likevel var de ikke snauere enn at de tok ledelsen etter 10 minutter. Det var ikke helt etter gameplanen til trener Lundblad, men Jonathan Talseth Nilsen er alene igjennom like etter og setter 1-1 umiddelbart. Mads Bjørkly scorer sitt første for dagen før pause og når samme mann scoret 3-1 i andre omgang, så var løpet kjørt. L/K spilte ball i hatt med etterhvert tafatte TIL-spillere og det kunne lett stått tosifret til slutt.

I det 65. minutt måtte Jonathan Talseth Nilsen kaste inn håndkleet med lyskeplager. Inn kom hurtigtoget Stian Nordby, som skulle bidra sterkt til å dra i land en svært solid seier. Men først er det kaptein Vegard Emaus Nikolaisen, veldig god i dag, og Mads Bjørkly som spiller seg pent igjennom i feltet, Bjørkly setter sitt andre for dagen.
Bare tre minutter senere er det imidlertid Stian Nordbys tur. Han kommer seg løs på høyresiden og legger pent inn til Bjørkly, som setter sitt tredje for dagen. Nesten nøyaktig det samme gjør Nordby og Bjørkly etter 79 minutter før Nordby gjør alt selv og setter 6-1 på egenhånd.

Stopper Jan-Robin Bjørn runder av målfesten med å sette 7-1 etter et vedvarende press fra L/K og dermed fikk L/K pyntet litt på en sjaber målforskjell foran rotteracet som de to siste serierundene representerer.

Med seier i dag klatret L/K opp på 8. plass på tabellen med 24 poeng. Dermed passerte vi Ishavsbyen og Bjørnevatn på tabellen. Sistnevnte tapte 3-1 for Hammerfest, mens Ishavsbyen har Fløya mandag.

L/K har ikke tapt etter at André Fagerborg gjorde sin gjeninntreden på midtbanen. André var sammen med firemålsscorer Bjørkly L/Ks beste i dag. Fagerborg taklet, sprang og duellerte i 90 samfulle minutter og viste resten av laget hva som skal til for å berge plassen i divisjonen.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Lasse Johnsen, Mats-Haakon Karlsen, Marius Dreyer, Jan-Robin Bjørn; Vegard Emaus Nikolaisen, André Fagerborg; Marius Grønnbakk, Jonathan Talseth Nilsen, Christer Steinvik; Mads A. Bjørkly

Innbyttere: Stian Nordby, Lars-Petter Rotvold Nilsen og Oskar Leiros.