Ross, Garfjell og Dreyer holdt huskestue

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Mai 2017

L/K spilte en ny god kamp på Geitnes og tok tre svært fortjente poeng. Storelva yppet seg litt på 3-1 i andre omgang, men skal være sjeleglad for at de ikke slapp inn mer enn tre i første omgang. 6-1 gir et greit bilde av kampen sett under ett.

Den gamle radar-trioen Steffen Dreyer, Oscar Ross og Øyvind Garfjell sto bak mye av det offensive mot Storelva. Garfjell spilte venstreback, mens Ross spilte venstre ving og det var atskillig mer enn det Storelva klarte å hændle av fart i første omgang. Ross løp inn to mål, mens Steffen Dreyer sto for ett i en førsteomgang der L/K kunne, burde og skulle hatt langt flere mål.

I andre omgang har Storelva en god periode, der de også får seg et mål. På 3-1 har da også den gamle L/K-spilleren Stian Nordby et par gode muligheter til å redusere ytterligere, men i stedet går L/K opp til 4-1 med kampens beste spiller Kristian Bjørn Hansen - som nylig fylte 18 år. Han pirket inn sitt første seriemål for sesongen etter perfekt forarbeid av Øyvind Garfjell på venstrekanten.

5-1 er lærebok-angrep av Garfjell og Dreyer som sistnevnte får æren av å avslutte - Dreyers 260. A-lagsmål for L/K. Garfjell setter punktum selv når han løper igjennom og legger ballen i lengste hjørne.

L/Ks sjette strake seier i serien. Dermed fortsatt tabelltopp, med Skarp tre poeng bak oss.

L/Ks lag: Jørgen Vik; Krister Skogli, Joachim Olaussen, Jan-Robin Bjørn, Øyvind Garfjell; Kristian Bjørn Hansen, Fredrik Allertsen, Magnus Børsheim Kalstad; Oscar Ross, Steffen Dreyer, Marco Mathisen.

Innbyttere: Christer Steinvik, Aleksander Skatland, Sigve Ringbakken, Markus Karlsen Skogheim

Gult kort L/K: Marco Mathisen

Dommer: Tom Erik Johannesen - traff ikke på alle avgjørelsene, men klarer seg greit.