Ledet 4-1 mot 10 mann - tapte 5-6

Postet av Lyngen/Karnes IL den 27. Sep 2015

Kampen mot Finnsnes 2 ble en kamp for historiebøkene - men dessverre ikke med spesielt positive fortegn for L/K. For har et lag noensinne klart kunststykket å først oppleve at motstanderen får keeperen sin helt korrekt utvist etter 25 sekunder, så gå opp i ledelsen med 4-1 og deretter tape kampen 5-6? Neppe. Og det var da også nesten uvirkelig å se hvordan L/K-guttene klarte å rote bort seieren mot FIL 2.

Live-oppdateringen fra kampen finner du her:

Det hadde altså ikke gått mer enn knapt et halvt minutt da FILs keeper Bjørn Daniel Nilsen er utenfor 16-meteren og klipper ned L/Ks spiss Christer Steinvik på løp. Litt strengt rødt kort kanskje, men ikke så veldig mye å protestere på akkurat. Steinvik får seg en smell men er snart oppe og står igjen. FIL setter stopper Dan Roger Roland i mål og han må etter hvert se tre baller bak seg i nettet.

4 min: Chris Skare med en kontant venstrefotsavslutning fra 6-7 meter.
15 min: Christer Steinvik avslutter hardt i lengste hjørne etter lekkert oppspill med utsiden av høyrefoten fra stopper Jonas Samuelsen.
22 min: Jan-Robin Bjørn avslutter kaldt etter perfekt 45-graderslegg fra Marco Mathisen nede ved dødlinjen.

På 3-0 gjør FIL et nytt keeperbytte. Roland kommer ut på banen igjen og Sander Arnesen gikk i mål. Like etter får FIL sin første redusering med Mikael Olsen, men L/K kvitterer raskt med Kristian Bjørn Hansen som vinner en duell med FIL-stopperen og kommer alene med keeper. 4-1 til L/K og kampen virker veldig kjørt.

Så klarer FIL å redusere to ganger før pause og det står utrolig nok 4-3 når spillerne går i garderoben.

Og allerede åtte minutter ute i andre omgang har FIL tatt ledelsen etter to nye mål. FIL-spillerne er nådeløse og effektive i denne perioden og L/K makter ikke å stå imot. Kristian Bjørn Hansen, som var L/Ks beste spiller denne kampen, utligner etter timen med sitt andre for dagen og sitt femte på de siste seks seriekampene.

Men FIL og den hjemvendte sønn Andreas Løvland var innstilt på å ta alle poengene til tross for å ha spilt med en mann mindre hele kampen. Løvland styrte hele showet på Geitnes og var også nest sist på kampens siste scoring - til 5-6.