Hederlig tap i Skarpmarka

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Sep 2019

L/K og Jonas Samuelsen har ikke råd til så mange tap i høst, hederlige eller ikke, men på Skarpmarka søndag var det ikke bedre å få det.

For med med både Øyvind Garfjell og Steffen Dreyer, spillerne som har scoret brorparten av L/Ks mål i høst, ute av dansen til oppgjøret mot Skarp, var oppgaven for L/K-guttene ganske tøff.

L/K holdt imidlertid godt stand mot laget som jager opprykk og som slo oss 8-1 på Polleidet i vår. 2-0 sto det til pause etter to mål etter dødball og i andre omgang gikk Skarp opp til 3-0. Men L/K hadde flere gode muligheter i andre omgang, først og fremst ved innbytter Jonas Samuelsen - som tok litt ansvar i fraværet av Dreyer og Garfjell. Jonas satte inn 3-1-målet på mesterlig vis etter 76 minutter på en pasning fra Kristoffer Hansen Holst og en god avslutning under press fra en Skarp-forsvarer.

L/K skapte faktisk en del etter målet også, men avslutningene var ikke kvasse nok og Skarp kunne bokføre tre poeng i tetstriden, mens L/K gikk på sitt tredje tap i høst.

* Frode Følstad (38) gjorde comeback i L/K-trøya lørdag. Han kom inn i forsvaret i andre omgang og klarte seg veldig bra. Vadsøværingen debuterte for L/K i 2002-sesongen og har de siste årene spilt oldboysfotball for L/K.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Vebjørn Isaksen, Jørgen Skog, Joakim Berg Bjørklund, Jan-Robin Bjørn, Stig-Roar Hansen Rognli, Kristian Bjørn Hansen, Preben Røtvold, Oskar Leiros, Gard Grønvoll Sommerseth, Kristoffer Hansen Holst.

Innbyttere: Jonas Samuelsen, Nasim Shirzad, Frode Følstad

Dommer: Brage Nygård - god