Positivt, tross nytt tap

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Jun 2019

Ilyas Shirzad (til venstre) og Richard Koch kjempet i 90 minutter for hjemmepoeng, men det holdt akkurat ikke.Selv om vi skal være så ærlig å si at Krokelvdalen fortjente 100 prosent å vinne denne kampen, så var det håp helt til siste spark på ballen på Geitnes søndag. Det skyldtes delvis at KIL var usedvanlig lite skarpe foran mål, men mest fordi keeper og kaptein Kristoffer Granås spilte en av de råeste kampene vi har sett av en L/K-keeper på mange år. Granås stoppet bokstavelig talt alt som kom i andre omgang og da hadde det jo vært knakende artig om L/K hadde klart å ta igjen KILs tomålsledelse fra første omgang. Men det klarte ikke det unge L/K-laget. Det ble med Richard Kochs strålende redusering etter en times spill - Kochs aller første mål for L/Ks A-lag.

Målet kom etter en feilpasning fra Krokelvdalen midt på banen som Kristoffer Hansen Holst plukker opp. Han setter fart og sender ballen videre ut på venstrekanten til en meget rask og løpsvillig Koch. Han tar med seg ballen inn i feltet, dribler av en forsvarer og skyter ned i nærmeste hjørne. Kjapt og kontant fra hurtigtoget fra Elvejord, som også hadde en eventyrlig sjanse på 0-0 i første omgang.

I det hele tatt skapte L/K en god del i første omgang gjennom godt angrepsspill og det hadde slett ikke vært ufortjent at L/K hadde gått opp i ledelsen. Men som så ofte før i år, så var det bortelaget som slo til rundt midtveis i omgangen. L/K-forsvaret bommer på et oppspill og KIL får en overgang som de utnytter nådeløst. Også 0-2 kommer på et unødvendig balltap på egen banehalvdel som KIL kontrer på og innbytter Erlend Bratland når ballen rett før en utrusende Kristoffer Granås.

Og om 0-2 var godt betalt for bortelaget Krokelvdalen etter halvspilt kamp, så var det altså ganske utrolig at de ikke klarte å score flere i andre omgang. Men L/K vant den omgangen 1-0 og det får L/K-guttene ta med seg.

* Ilyas Shirzad spilte sin 40. kamp for L/K.

* Richard Koch scoret sitt aller første mål på A-laget i sin 18. kamp.

* Jørgen Antonsen Skog er den eneste L/K-spilleren som har vært på banen i samtlige 16. trenings- cup- og seriekamper i år.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Nasim Shirzad, Jørgen Skog, Oskar Leiros, Vebjørn Isaksen, Kristoffer Hansen Holst, Gard Grønvoll Sommerseth, Isak Kristiansen, Ilyyas Shirzad, Richard Koch, Robin Wikbo Samuelsen.

Innbyttere: Benjamin Johansen, Joakim Berg Bjørklund

Ingen gule kort

Dommer: Fredrik Magnussen Hanserud - klarte seg bra i sin første kamp på Geitnes, selv om det var et par situasjoner der han med fordel kunne brukt kortstokken for å markere seg.