Solid gjennomført i 75 minutter

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Mai 2019

Men en fotballkamp varer i 90, og det ble L/Ks bane på Geitnes lørdag.

Motstander BOIF hadde i likhet med L/K fått en trang start på årets sesong, men har også hatt et tøffere program enn L/K i åpningen. Bortelaget tok kommandoen fra start, men L/K kjempet seg gradvis inn i kampen og hadde fortjent å lede til pause. Spissparet Samuelsen/Samuelsen ble fort varme i trøya, Oskar Leiros og Isak Kristiansen tok krigen på midtbanen og bak spilte spesielt stopperne Jørgen Skog og Joakim Berg Bjørklund strålende.

Det gode spillet fortsatte etter hvilen og etter 48 minutter får L/K uttelling. Isak Kristiansen, som spilte en meget god kamp, vinner en duell på midten av BOIFs banehalvdel og slår en lekker stikkball til Robin Wikbo Samuelsen, som har startet løpet sitt i midten. Robin bruker farten sin, kommer alene med BOIF-keeperen og chipper ballen over ham og i mål. Det var Robins aller første mål på A-laget.

L/K fortsatte å kjøre kampen og Wikbo Samuelsen er bare noen millimetre fra å få sitt andre mål for dagen godkjent etter 74 minutter - men blir avvinket for offside. Korrekt, så vidt vi kunne se, men likevel surt - spesielt ettersom BOIF får sin utligning bare et par minutter senere.

Og før L/K kommer seg etter sjokket, så får BOIF straffe. Den redder Kristoffer Granås, men BOIF er først på returen. Og fem minutter før slutt sitter 1-3 også.

Dette var en kamp L/K burde ha vunnet for å holde hodet over vannet i bunnstriden i 4. divisjon. BOIF var en overkommelig motstander, men L/K klarte ikke å holde helt inn. Nå venter tøffe kamper mot TUIL, Skarp og Krokelvdalen - kamper der L/K ikke er favoritter til tre poeng. Men lørdagens kamp var oppløftende på mange vis og det vi satser på at Leiros’ menn tar med seg det positive videre i sesongen.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Joakim Berg Bjørklund, Hans Roar Øvergård Karlsen, Jørgen Skog, Vebjørn Isaksen, Benjamin Johansen, Oskar Leiros, Kristoffer Hansen Holst, Isak Kristiansen, Robin Wikbo Samuelsen, Jonas Samuelsen

Innbyttere: Ilyas Shirzad, Gard Grønvoll Sommerseth, Christian Karlsen, Oddvar Leiros

Dagens L/K-gutt: Jørgen Skog

Gult kort L/K: Ilyas Shirzad

Dommer: Kristian Kristiansen - god