Lite sjanser og 0-0

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Jun 2018

L/K spilte sin andre uavgjortkamp på rad hjemme. Denne gangen mot Storelva.

Det har ikke vært flust av uavgjortkamper i L/Ks nyere historie, men nå har rødtrøyene måttet nøye seg med ett poeng i to hjemmekamper på rad. Tirsdag klarte ikke L/K å avgjøre kampen til sin fordel mot Storelva. Og selv om L/K svidde et straffespark i andre omgang, så var det såpass lite sjanser i kampen til begge lag at 0-0 slett ikke var et unaturlig resultat.

I første omgang var det sågar bortelaget som hadde den største sjansen etter at en Storelva-spiss snappet ballen fra L/K-kaptein Aleksander Skatland og kom alene mot seriedebuterende Eirik Sørensen i L/K-buret. Sørensen gjør en meget god jobb og rydder opp. I andre enden var det kun spedte forsøk mot Sørensens kollega i Storelvaburet. Og selv om L/K hadde mer å bidra med offensivt i andre omgang så var det ikke nok til å få tre poeng denne gangen. Nærmest kom selvsagt Christer Steinvik, som var straffeeksekutør i det 53. minutt etter at Ilyas Shirad hadde blitt klippet ned i feltet. Steinvik setter en for så vidt grei straffe ned i keepers venstre hjørne, men Storelvas sisteskanse Vegard Bjørklund Hauan er kjapt nede og vipper ballen til corner.

Bortsett fra et par skuddforsøk fra Ilyas Shirzad og Kristian Bjørn Hansen fra gode posisjoner, og et frispark fra gunstig posisjon som Stig-Roar Hansen Rognli ikke treffer særlig på, så er det ikke mye L/K skaper av målsjanser etter straffesparket. Og Storelva skaper enda mindre i andre omgang – mye takket være godt forsvarsspill fra L/K, og i særdeleshet Ola Edholm, som ble kåret til L/Ks beste.

Ny hjemmekamp allerede lørdag – mot Stakkevollan klokken 14.00 på Geitnes.

L/Ks lag: Eirik Sørensen, Stig-Roar Hansen Rognli, Aleksander Skatland, Ola Edholm, Jan-Robin Bjørn, Ole Talberg, Einar Skogheim, Kristian Bjørn Hansen, Markus Karlsen Skogheim, Ilyas Shirzad, Christer Steinvik

Innbyttere: Kristoffer Hansen Holst, Joakim Berg Bjørklund

Gult kort L/K: Aleksander Skatland