Dramatisk seier for L/K 2

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Aug 2017

L/K 2 hentet inn Blåmanns ledelse og tok seieren hjem fra Ersfjordbotn!

Rekruttene klarte å vinne 4-5 over Blåmann søndag etter å ha ligget under hele kampen helt til 4-4-scoringa i det 60. minutt. Det avgjørende femtemålet kom på et selvmål i det 75. minutt etter en corner fra Kristoffer Hansen Holst. Og L/K holdt unna resten av kampen. Einar Skogheim, som scoret to for L/Ks A-lag i Burfjord lørdag, plusset på med ett for L/K 2 i dag. William Sørensen satte et på straffe, mens nyervervelsen Robin Wikbo Samuelsen scoret to mål.

L/Ks lag: Marcus Eggen Rygh, Benjamin Johansen, Marcus Hausner Christensen, Jørgen Skog, Joakim Berg Bjørklund, William Sørensen, Sigve Ringbakken, Einar Skogheim, Vebjørn Isaksen, Kristoffer Hansen Holst, Robin Wikbo Samuelsen.

Innbyttere: Ian Harper, Sander Kristiansen, Gard Grønvoll Sommerseth, Richard Koch, Espen Wilhelmsen Nordahl, Oddvar Leiros, Jørgen Jensen.