L/K klær

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Jun 2019

Nå er overtrekksklærne ankommet.

Her står Brynja Eidet Karlsen i sitt nye utstyr. Utstyret består av zip genser,  t-skjorte og shorts. 

Utstyret kan hentes på L/K-kontoret mellom 09.00-16.00 mandag 1/7. Ring Siri på 41226745 dersom det ikke passer å hente imorgen. 

Husk at spilleravgift må være betalt før klærne utleveres.


0 Kommentar

Ny daglig leder i L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jun 2019

Siri Rodahl Johansen (32) er ny daglig leder i Lyngen/Karnes IL.

Siri starter 1. august i 60 prosent stilling som leder i L/K. Furuflatingen er til daglig sykepleier på Lyngstunet, der hun skal ha 40 prosent stilling.  Hun tar over for Rune Lillevik.

- Det er en spennende jobb med mange utfordringer. Jeg ønsker å være samlende for hele idrettslaget, sier Siri.

Hun er trebarnsmor med, etter hennes eget utsagn "veldig tålmodig samboer". Siri har fotballbakgrunn fra både Furuflaten og Lyngen/Karnes på alle aldersbestemte opp til og med damelaget. 

- Nå er jeg trener for to lag i aldersbestemt fotball - G11-laget og 6-7-åringene, sier Siri.

Siri vil ha kontortid på det nyopprettede L/K-kontoret i sentrum av Lyngseidet - nærmere bestemt i Strandveien 33.

- Jeg håper at folk stikker innom for en kopp kaffe og en L/K-prat, sier Rodahl Johansen.0 Kommentar

Nytt poeng - men seieren lar vente på seg

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Jun 2019

Preben Røtvolds første mål for L/K bidro til ett kjærkomment L/K-poeng lørdag. 

1-1 mot Salangen er godt levert av et L/K-lag som i mange kamper i vår har vært svært langt unna poeng mot dårligere motstand enn salangsværingene. Straffemålet til Preben Berntsen Røtvold berget poenget. Røtvold debuterte fra start for L/K og fikk sjansen fra krittmerket etter en times spill etter at Ilyas Shirzad hadde løpt seg fri i feltet og blitt taklet ureglementert. Preben var sikkerheten selv fra 11-meteren og utlignet ledelsen som SIF hadde tatt etter 29 minutter ved Adrian Molund Fjeldstad.

L/K spilte en god kamp mot Salangen og unngikk periodene med forsvarsproblemer som mange av kampene så langt har vært preget av. Nykommerne Lasse Harlund og Preben Røtvold styrket midtbanen betraktelig og at Ola Edholm også er tilbake på laget har mye å si for et L/K-lag som trenger fysikk både offensivt og defensivt. Resten av L/K-laget hevet seg også etter stortapet mot Stakkevollan forrige helg, noe som lover godt for fortsettelsen.

En som har vært god i hele år, keeper og kaptein Kristoffer Granås, var igjen viktig for et L/K-lag som forsvarte seg bra, men som ikke klarte å nekte SIF sjanser helt. Granås trippelredning etter 39 minutter er typisk ham, men den siste redningen av de tre - der han vipper ballen over på en avslutning fra kloss hold - var noe av det råeste som vi har sett på Geitnes på en lang stund.

Dessverre for L/K og Granås så måtte han forlate banen i andre omgang etter en smell han fikk i hodet før pause. Midtstopper Joakim Berg Bjørklund måtte ikle seg keeperdrakten og 19-åringen holdt likegodt buret rent resten av kampen.

1-1 var kanskje et greit resultat kampen sett under ett, men det er likevel vanskelig å ikke tenke at L/K kunne tatt alle tre hvis Jonas Samuelsen hadde truffet på sitt lobbforsøk to minutter på overtid i andre omgang. Men lobben gikk like utfor, og dermed må L/K fortsatt jakte årets første seier.

L/Ks siste kamp før sommerferien er borte mot Finnsnes 2.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Vebjørn Isaksen, Ola Edholm, Joakim Berg Bjørklund, Nasim Shirzad, Preben Røtvold, Lasse Harlund, Oskar Leiros, Ilyas Shirzad, Isak Kristiansen, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Jørgen Skog, Jonas Samuelsen, Trond Petter Robertsen

Gult kort L/K: Preben Røtvold

Dommer: Jonny Andreassen - god


0 Kommentar

Syv i sekken på Stakkevollan

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Jun 2019

L/K gikk på sitt tredje syvmålstap denne sesongen da de møtte Stakkevollan på Stakkevollan lørdag. 7-0 til SIF ble sluttresultatet i en kamp der L/K kom tidlig under med to mål og hvor kampen i realiteten var avgjort etter 13 minutter. Etter timen stod det 5-0 og til tross for at L/K hadde sine perioder i kampen der de var på høyden, så var dette nok en bortekamp med mye oppoverbakke for L/K-guttene.

Noen lyspunkter var det dog. Fjorårets kaptein Ola Edholm var tilbake i L/K-drakten og i tillegg gjorde nysigneringen Preben Røtvold sin debut - som innbytter. Begge to representerer rutine som kommer sårt med i det som blir en kamp for tilværelsen de neste månedene og gjør selvsagt også at trenerne har litt mer å velge blant når man skal komponere en slagkraftig ellever til de neste kampene.

L/K har to muligheter til til å få en seier i vårsesongen. Første mulighet er hjemme mot Salangen lørdag, før vårsesongen avsluttes borte mot Finnsnes 2.

L/K fra start: Kristoffer Granås, Joakim Berg Bjørklund, Trond Petter Robertsen, Jørgen Skog, Nasim Shirzad, Oskar Leiros, Vebjørn Isaksen, Kristoffer Hansen Holst, Gard Grønvoll Sommerseth, Ola Edholm, Ilyas Shirzad

Innbyttere: Preben Røtvold, Erlend Gamst, Benjamin Johansen

Gule kort L/K: Kristoffer Granås og Nasim Shirzad.


0 Kommentar

Positivt, tross nytt tap

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Jun 2019

Ilyas Shirzad (til venstre) og Richard Koch kjempet i 90 minutter for hjemmepoeng, men det holdt akkurat ikke.Selv om vi skal være så ærlig å si at Krokelvdalen fortjente 100 prosent å vinne denne kampen, så var det håp helt til siste spark på ballen på Geitnes søndag. Det skyldtes delvis at KIL var usedvanlig lite skarpe foran mål, men mest fordi keeper og kaptein Kristoffer Granås spilte en av de råeste kampene vi har sett av en L/K-keeper på mange år. Granås stoppet bokstavelig talt alt som kom i andre omgang og da hadde det jo vært knakende artig om L/K hadde klart å ta igjen KILs tomålsledelse fra første omgang. Men det klarte ikke det unge L/K-laget. Det ble med Richard Kochs strålende redusering etter en times spill - Kochs aller første mål for L/Ks A-lag. 

Målet kom etter en feilpasning fra Krokelvdalen midt på banen som Kristoffer Hansen Holst plukker opp. Han setter fart og sender ballen videre ut på venstrekanten til en meget rask og løpsvillig Koch. Han tar med seg ballen inn i feltet, dribler av en forsvarer og skyter ned i nærmeste hjørne. Kjapt og kontant fra hurtigtoget fra Elvejord, som også hadde en eventyrlig sjanse på 0-0 i første omgang. 

I det hele tatt skapte L/K en god del i første omgang gjennom godt angrepsspill og det hadde slett ikke vært ufortjent at L/K hadde gått opp i ledelsen. Men som så ofte før i år, så var det bortelaget som slo til rundt midtveis i omgangen. L/K-forsvaret bommer på et oppspill og KIL får en overgang som de utnytter nådeløst. Også 0-2 kommer på et unødvendig balltap på egen banehalvdel som KIL kontrer på og innbytter Erlend Bratland når ballen rett før en utrusende Kristoffer Granås. 

Og om 0-2 var godt betalt for bortelaget Krokelvdalen etter halvspilt kamp, så var det altså ganske utrolig at de ikke klarte å score flere i andre omgang. Men L/K vant den omgangen 1-0 og det får L/K-guttene ta med seg. 

* Ilyas Shirzad spilte sin 40. kamp for L/K.

* Richard Koch scoret sitt aller første mål på A-laget i sin 18. kamp.

* Jørgen Antonsen Skog er den eneste L/K-spilleren som har vært på banen i samtlige 16. trenings- cup- og seriekamper i år.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Nasim Shirzad, Jørgen Skog, Oskar Leiros, Vebjørn Isaksen, Kristoffer Hansen Holst, Gard Grønvoll Sommerseth, Isak Kristiansen, Ilyyas Shirzad, Richard Koch, Robin Wikbo Samuelsen.

Innbyttere: Benjamin Johansen, Joakim Berg Bjørklund

Ingen gule kort

Dommer: Fredrik Magnussen Hanserud - klarte seg bra i sin første kamp på Geitnes, selv om det var et par situasjoner der han med fordel kunne brukt kortstokken for å markere seg. 


0 Kommentar

Runa (14) på talentleir

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Jun 2019

Runa Lyngdal (14) er tatt ut til Equinors talentleir i Porsgrunn 29. juni - 3. juli!

I J14-klassen er det tatt ut to sidestilte tropper og Runa er sammen med Amalie Isabel Taraldsen den eneste fra Troms fotballkrets i J14-troppene.

Runa spiller til daglig på L/Ks G15-lag. Hun har spilt sammen med guttene hele karrieren sin men har i tillegg spilt på jentelag når det har vært mulig. Hun var på kretslagssamling på Bardufoss i vinter og nå har altså L/K-jenta tatt steget videre også. 

Se hele uttaket her!

 - Noen er her for første gang, mens andre er på vei til sin tredje samling i Porsgrunn. Felles for alle er at de er vurdert til å være blant landets aller største talenter. De har overbevist mange på veien for å bli tatt ut, og vi har tatt ut disse spillerne fordi vi mener de har noen egenskaper som på sikt kan gjøre de til en av «morgendagens helter», sier fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland.  

Runa er den andre L/K-spilleren som er uttatt til talentsamling i regi av NFF. Jevngamle Odin Sørensen var på samling tidligere i år. 

Vi gratulerer Runa, mamma Renate og pappa Frank med uttaket og ønsker Runa lykke til i Porsgrunn om en knapp måned!


0 Kommentar

Få lyspunkter mot Skarp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Jun 2019


Det er heldigvis uhyre sjeldent L/K taper med sju mål på hjemmebane. 

Lørdag ble det imidlertid tap 1-8 mot Skarp - et resultat som fort kunne vært enda verre sett med L/K-øyne. Bortelaget var klart best i så godt som samtlige minutter av kampen og viste L/K hvor stor forskjell det er på topp og bunn i divisjonen.

Det sto 0-4 til pause og Skarp scoret altså fire mål også i andre omgang. L/K klarte å kvittere én gang, ved Kristoffer Hansen Holst, i det som var L/Ks beste periode i kampen. Da ledet imidlertid Skarp allerede 0-7, og kampen om poengene var for lengst over. 


Dagens L/K-gutt: Isak Kristiansen. Jobbet hardt og viste vilje gjennom hele kampen.


L/Ks lag: Kristoffer Granås, Jørgen Skog, Vebjørn Isaksen, Nasim Shirzad, Joakim Berg Bjørklund, Oskar Leiros, Kristoffer Hansen Holst, Isak Kristiansen, Ilyas Shirzad, Sigve Ringbakken, Gard Grønvoll Sommerseth


Innbyttere: Erlend Gamst, Hans-Roar Karlsen Øvergård, Robin Wikbo Samuelsen, Eskil Dreyer, Christian Karlsen, Robert Kristiansen


Gule kort L/K: Hans-Roar Karlsen Øvergård, Isak Kristiansen, Kristoffer Granås


Dommer: Karoline Jensen - god0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline