Årsmøte L/K - les sakspapirene her!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Mar 2019


Fredag 29. mars er det årsmøte i Lyngen/Karnes IL - på Geitnes idrettshus klokken 18.30.

Sakspapirene finner du HER!

Vel møtt!


0 Kommentar

Ett mål ikke nok mot kåfjordingene

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Mar 2019

Ilyas Shirzad scoret sitt andre mål på to døgn mot IKIL/MUIL søndag, men det holdt ikke helt til poeng.

L/K tapte 1-2 for Indre Kåfjord/Manndalen i vinterserien søndag. L/K stilte med bare fire av de som startet mot Skjervøy i cupen to dager før, og spillende trener Oskar Leiros i mål, men ledet til pause etter mål av Ilyas Shirzad. For øvrig etter fint spill i forkant av Christian Karlsen.

L/K skapte endel i andre omgang også, men det gjorde også 5. divisjonslaget fra nabokommunen. De scoret to ganger, mens L/K ikke klarte å kvittere. 

Positivt at L/K tross alt har såpass mye folk tilgjengelig at man kan hvile så mange spillere denne gangen, men vi skulle gjerne ha bokført vår andre seier mot IKIL/MUIL for sesongen likevel. 

* Isak Kristiansen (16) debuterte for L/Ks A-lag etter overgangen fra Hamna. Han fikk spille fra start sammen med søskenbarnet Robert. 

L/K fra start: Oskar Leiros, Mathias Lind, Nasim Shirzad, Jørgen Skog, Erlend Gamst, Robert Kristiansen, Ilyas Shirzad, Isak Kristiansen, Ole Remi Hausner, Kristoffer Hansen Holst, Richard Koch

Innbyttere: Christian Karlsen og Tordar Eidet Karlsen


0 Kommentar

En liten leksjon i cupen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Mar 2019

L/K fikk så hatten passet mot SIK i første kvalikrunde til NM-cupen.

Skjervøy scoret på sin første sjanse, var nådeløse på dødballene og ledet 1-5 til pause. Det unge L/K-laget klarte bare helt unntaksvis å skape noe mot motstanderen. 

Ilyas Shirzad reduserte til 1-4 etter 30 minutter etter å ha blitt nærmest truffet av et frispark fra Jonas Samuelsen fra rundt 25 meter. Ballen skifter i alle fall retning og fyker inn bak en utspilt Jørgen Vik. Et heldig mål og det skulle også bli L/Ks eneste.

Det var riktignok muligheter til å pynte på resultatet i andre omgang. Både Jonas Samuelsen og Ilyas Shirzad hadde gode skuddforsøk som Jørgen Vik måtte ta fram gode redninger på. 

Vik tok også fram en god redning etter en times spill. Da blir Jonas Samuelsen klippet ned i feltet etter et frekt sporvalg på venstresiden. Vebjørn Isaksen har vært fast straffeskytter i år, men denne gangen går det galt. Vik er kjapt nede i sitt venstrehjørne og redder straffen. Dermed ble det ikke 2-6 der.

SIK fortsetter å kjøre kampen, men klarer bare ett mål til før dommer Jonny Andreassen blåser av. Dermed ender det med 1-7 på «hjemmebane» på Bardufoss.

Aldri artig med stortap mot Skjervøy, men det er stor forskjell på allnorsk fotball og 4. divisjon. Vi får trøste oss med at vi stiller 18 lyngengutter til cupkampen og at det fortsatt er en stund til første seriekamp. 

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Benjamin Johansen, Jørgen Skog, Joakim Berg Bjørklund, Hans Roar Karlsen Øvergård, Sigve Ringbakken, Nasim Shirzad, Vebjørn Isaksen, Richard Koch, Jonas Samuelsen, Ilyas Shirzad.

Innbyttere: Gard Grønvoll Sommerseth, Oskar Leiros, Robert Kristiansen


0 Kommentar

Isak klar til cupkampen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 21. Mar 2019

Isak Kristiansen (16) har tatt overgang tilbake til L/K. Nå er han klar for seniorfotball.

Isak kommer fra Hamna etter fire sesonger på aldersbestemte lag i bydelsklubben og i TIL. Isak er imidlertid født og oppvokst i Lyngen og spilte aldersbestemt hos oss fram til 12-13-årsalderen - på de samme lagene som mange av de L/K-guttene som utgjør A-laget i dag spilte på. 

Isak er en kjapp, innsatsfylt og teknisk god spiller som blir en fin forsterkning for oss.

2002-modellen har signert i tide til å rekke cupkampen mot Skjervøy i Bardufoss Storhall fredag.

Vi ønsker Isak velkommen tilbake i moderklubben!0 Kommentar

Årsmøtet er utsatt

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Mar 2019

Årsmøtet i Lyngen/Karnes Idrettslag skyves til 29. mars.

Møtet var egentlig berammet til fredag 22. mars, men er flyttet en uke på grunn av at møtet kolliderer med L/Ks cupkamp mot Skjervøy. 


Sted: Geitnes idrettshus

Dato: 29. mars

Kl: 18.30

Vanlige årsmøtesaker. Saksdokumenter legges ut på våre nettsider én uke før møtet.

Det blir enkel servering.

Vel møtt!

Styret


0 Kommentar

Cupkamp mot SIK fredag

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Mar 2019

Det er ennå en stund til seriestart i 4. divisjon men allerede fredag er det alvor for L/K-guttene. 

Da står nemlig avansement til andre kvalikrunde i NM-cupen på spill for Johnsen og Leiros’ gutter. Motstander er Skjervøy IK fra divisjonen over oss og det blir en sedvanlig tøff nøtt for L/K. 

L/K har hjemmebane, men noen stor hjemmebanefordel får man nok neppe. Kampen er satt opp i Bardufoss-hallen, så alle L/K-fans som vil årets første, og forhåpentligvis ikke siste, cupkamp, må ta turen til innlandet fredag kveld. 

Kampstart er 20.00.


0 Kommentar

Odin på nasjonal talentleir

Postet av Lyngen/Karnes IL den 11. Mar 2019

Odin Sørensen (14) skal delta på nasjonal talentleir i Sarpsborg i slutten av mars - som én av bare to 14-åringer fra Troms!

I perioden 24. - 27. mars går Equinor Talentleir av stabelen i Sarpsborg. Rundt 50 fotballtalenter i 2005-årgangen er samlet og deriblant Odin Sørensen fra Lyngen/Karnes.

- Dette er første gangen spillerne født i 2005 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem, sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland til fotball.no.

Selv er Odin klar til å gripe sjansen han nå har gjort seg fortjent til.

- Jeg gleder meg voldsomt til samlinga! Det blir kjempespennende å spille mot de beste i hele landet. 

Han hadde ikke forventet å få sjansen nasjonalt allerede nå.

- Jeg ble ganske overrasket over å bli tatt ut. Jeg hadde ikke forventa å bli tatt ut på første samling. Det er så vanskelig å komme igjennom og jeg er så utrolig glad for at jeg fikk sjansen. Den sjansen skal jeg gripe. Jeg har trua på at det skal gå bra, sier Odin til L/K-nett. 

Odin er den ene av bare to 2005-spillere fra Troms som er tatt ut. Den andre er Runar Norheim fra Finnsnes-klubben Varden. Det viser hvor trangt nåløyet er. En fjær i hatten til både Odin og til L/K som klubb.

Se hele uttaket her!

Sørensen har vært på både kretslag og regionlag den siste tiden, i tillegg til at han har spilt nasjonal G14 på NFF Finnmark/Troms.
- Serien er et samarbeid mellom NFF og Norsk toppfotball. Laget består halvparten TIL-spillere, 1/4 kretsspillere Finnmark og 1/4 kretsspillere Troms - sånn cirka. Alle eliteserieklubber er tilknyttet og bruker hospitanter, sier pappa Uno Nesvik.

Odin har vært en svært lovende fotballspiller helt siden han begynte å spille fotball på L/Ks miniputtelag. Åtte-ni år etter miniputtedebuten trener han nå med L/Ks A-lag i Lyngen. Han har også vist et stort talent både i skisporet og ikke minst på friidrettsbanen.

L/K gratulerer Odin, pappa Uno og mamma Hege med uttaket og ønsker Odin lykke til i Sarpsborg!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline