Ikke helsvart - tross 0-5

Postet av Lyngen/Karnes IL den 17. Mar 2018

Kristian Bjørn Hansen og L/K-guttene holdt lenge godt følge med SIK, men tapte tilslutt cupkampen klart.

L/K hang veldig godt med i første omgang og hadde minst like farlige sjanser som hjemmelaget i cupkvaliken i Skarphallen. En livlig Christer Steinvik hadde to skudd i treverket og L/K hadde grei kontroll på de blå-hvite, selv om de også skapte endel offensivt. Ole Talberg og Kristian Bjørn Hansen jobbet godt på midtbanen og et forsvar ledet av Eirik Bertheussen slapp ikke SIK til i særlig grad,

Dessverre får SIK to kjappe mål mot slutten av første omgang, noe som selvsagt ikke er det mest gunstige for psyken til et L/K-lag som slapp til flere unggutter til sin første start i obligatorisk kamp (cup/serie). 

I tillegg var det hentet inn rutine i form av den tidligere TUIL-keeperen Eirik Sørensen og den tidligere TUIL-stopperen Eirik Bertheussen. Også Ola Edholm har tatt overgang til L/K - også han med fortid i TUIL (og Skjervøy). Edholm brakte duellstyrke både langs bakken og i luften på topp rundt en Christer Steinvik som løp utrettelig gjennom hele kampen.

Andre omgang ble tyngre for L/K og selv da SIK ble redusert til ti mann rundt 20 minutter før slutt så evnet ikke L/K å skape det helt store trykket mot slutten. Vi bokfører en Ole Talberg-heading i tverrliggeren etter corner og et par fine forsøk fra Christer Steinvik. 

Med den oppkjøringen L/K har hatt i vinter, så kom kanskje cupoppgjøret mot SIK litt for tidlig. Stallen har foreløpig ikke bredde nok, men det var absolutt mulig å se konturene av noe mot SIK - som tross alt er et solid 3. divisjonslag. 

Ole Talberg sa etter kampen at han slett ikke var misfornøyd med L/K-guttene i dag.

- Jeg er stolt av innsatsen i dag. Så lenge kreftene holder så er det en jevn kamp. Vi har sjanser på 0-0, faktisk de største sjansene, men så blir det litt for tungt etter hvert, sier Talberg.

* L/K-debut for Ola Edholm, Eirik Bertheussen og Eirik Sørensen i dag. 

* Steffen Dreyer kom inn i andre omgang og scoret sitt første mål noensinne mot L/K da han satte inn et straffespark.

L/Ks lag: Eirik Sørensen; Aleksander Skatland, Jørgen Skog, Eirik Bertheussen, Stig-Roar Hansen Rognli; Ole Talberg, Kristian Bjørn Hansen, Joakim Berg Bjørklund, Gard Grønvoll Sommerseth; Christer Steinvik, Ola Edholm

Innbyttere: Vebjørn Isaksen, Jonas Rodahl Johansen

Gule kort L/K: Aleksander Skatland, Ole Talberg, Ola Edholm og Stig-Roar Hansen Rognli

Nå er det en drøy måned til seriestart. Den må brukes godt av Ole Talberg og resten av L/K-guttene, slik at vi er enda bedre rustet når vi møter Salangen på bortebane 21. april.Cupkamp lørdag

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Mar 2018

Allerede lørdag kl. 16.00 starter alvoret for Stig-Roar Hansen Rognli og resten av L/K-guttene. Da er det klart for første kvalikrunde i NM-cupen og motstander er naborival Skjervøy IK.

L/K har hatt en uvant turbulent ettersesong og sesongoppkjøring, men laget er forhåpentligvis klare til å yte SIK motstand lørdag. 

Vel møtt i Skarphallen - for anledning hjemmebane for skjervøyværingene. 
Årsmøtet utsatt

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Mar 2018Årsmøtet i hovedlaget, som skulle vært fredag 9. mars, er utsatt til 20. mars kl 18.00 på Geitnes.

SAKSLISTE:
1.   ÅPNING
2.   GODKJENNING AV INNKALLING OG SAKSLISTE
3.   VALG AV MØTELEDER, SEKRETÆR OG TO TIL Å UNDERSKRIVE PROTOKOLLEN
4.   BEHANDLE ÅRSBERETNINGER FRA:
a.     Hovedstyret
b.     Friidrett og turmarsj
c.      Fotball – det som ikke var klart på fotballgruppas årsmøte
I tillegg vedlegges protokoll fra årsmøtet til fotballgruppa og skigruppa
5.   BEHANDLE INNKOMNE FORSLAG
a.     Sportslige kjøreregler for fotball
6.   REGNSKAP 2017, REVISORBERETNING OG BUDSJETT 2018
7.   VALG
8.   AVSLUTNING
L/K holdt følge i en time

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Mar 2018

Gard Grønvoll Sommerseth scoret sitt første A-lagsmål da L/K tapte 3-8 for Krokelvdalen søndag.

Et L/K-lag med mange unggutter holdt godt følge med Krokelvdalen i første omgang. Christer Steinvik tok L/K i ledelsen allerede etter tre minutter med sitt andre mål for året. KIL kvitterte etter ni minutter og gikk også i ledelsen etter en drøy halvtime. Men så puttet Gard Grønvoll Sommerseth 2-2 ti minutter før pause - 15-åringens første A-lagsmål. 

2-2 til pause. Og L/K holdt også følge til det var spilt en time. Da reduserte Kristoffer Hansen Holst til 3-4 og det var kamp i Skarphallen. Men etter det var KIL best, samtidig som L/K rakner. Det ble til slutt 3-8 i L/Ks tredje vinterseriekamp.

L/Ks lag: Marcus Eggen Rygh, Stig-Roar Hansen Rognli, Jørgen Skog, Ole Talberg, Aleksander Skatland, Marcus Hausner Christensen, Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, , Kristoffer Hansen Holst, Christer Steinvik, Gard Grønvoll Sommerseth

Innbyttere: Benjamin Johansen, Vebjørn Isaksen, Joakim Berg Bjørklund

Levert av IdrettenOnline