Keeper-helg i Lyngenhallen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Jan 2018

Det er Troms fotballkrets som inviterer til keepersøndag i Lyngenhallen 4. februar mellom 10.00 og 15.00. Les hele meldingen fra kretsen og dens keeperansvarlige André Grundevig her: 

Målgruppe: Jenter og gutter i alderen 7- 17 år, samt deres trenere Troms Fotballkrets ønsker herved å invitere jenter og gutter mellom 7 - 17 år, samt deres klubbtrenere og keepertrenere til keepersamling i Lyngenhallen lørdag 4. februar.

Program:  

1000- 1010: Oppmøte, informasjon, registrering
10.15- 11.45: Keepertrening for barnefotballkeepere, født 2011- 2006
11.45- 12.15: Kort teoridel, der vi går gjennom det praktiske opplegget.  . OPPMØTE OG REGISTRERING FOR DE FØDT 2005 OG ELDRE
12.15- 14.45: Keepertrening for ungdomsfotballkeepere, født 2005- 2000
14.45 - 15.00: Oppsummering.  Vel hjem

Deltakere må ha med seg egnet tøy, keeperhansker, fotballsko og drikke. De som er 12 år og eldre oppfordres til å delta på teoridelen  Velkommen til en aktiv søndag i Lyngenhallen

Påmelding sendes til : agrundev@online.no (navn, alder og klubb) Frist for påmelding: 2.februarUngguttene tok ansvar

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Jan 2018

2002-erne William Sørensen og Gard Grønvoll Sommerseth måtte ta mye ansvar i A-lagets første vinterseriekamp lørdag.Første kamp i vinterserien for A-laget ble ingen utpreget minneverdig opplevelse for L/K. Med bare 11 mann i kamptroppen og flere av dem 15-16-åringer som debuterte fra start på A-laget, lå det an til en tøff start på året mot Skarp, noe 0-7 til slutt også bærer bud om.

Men et L/K-lag med flere sentrale spillere i avgang og atter andre skadet, klarte å holde fjorårets 4. divisjonsvinner mer eller mindre stangen i første omgang. Skarp førte kampen, men god defensiv jobbing fra L/Ks side gjorde at det bare sto 0-2 til pause. 

Etter hvilen ble det tyngre for de røde, spesielt når man begynte å bli slitne og skadene  meldte seg. Skarp var sporty nok til å låne en stopper til L/K da Aleksander Skatland måtte kaste inn håndkleet, men det ble likevel en kamp mot overmakten utover i andre omgang. 0-7 mot et lag vi var ubeseiret mot i tre kamper i fjor sier sitt om styrkeforholdet lagene imellom per 20. januar. Kanskje kom første vinterseriekamp et par uker for tidlig, men vi er sikre på at Ole Talbergs menn kommer sterkere tilbake. 

L/Ks lag: Johan Valø, Stig-Roar Hansen Rognli, Jørgen Skog, Aleksander Skatland, Benjamin Johansen, Gard Grønvoll Sommerseth, Kristian Bjørn Hansen, William Sørensen, Joachim Berg Bjørklund, Christer Steinvik og Richard Koch.

* For første gang siden august 2016 spilte L/K en kamp uten Krister Skogli. Han prøver nå lykken i 3. divisjon med Skjervøy. Det samme gjør reisaværingen Joachim Olaussen. To solide gutter som vil bli savnet i L/K, men samtidig blir det mulighet for andre til å gripe sjansen. 

Neste kamp i Grand Cup er 3. februar mot FK Senja.Lokaloppgjør i cupen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Jan 2018

21. mars er sesongen for alvor i gang for L/K. Selv om vinterseriens første kamp kommer allerede til helga, lørdag kl. 18.00 mot Skarp, så er det kampen to måneder etter som virkelig sparker i gang sesongen for Ole Talbergs menn. Onsdag 21. mars møter vi nemlig Skjervøy i første kvalikrunde til NM-cupen. 

L/K hadde en flott cupinnsats i 2017, da vi nådde første runde etter sterke seire mot Skarp og Hammerfest. TUIL ble for sterke på Geitnes i første ordinære runde, men cupen det går an å prøve å nå lengre i år. 

SIK har hjemmekamp og årstiden tatt i betraktning så ligger det an til innendørs kamp i Skarphallen.L/K2: Sterk start på vintersesongen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Jan 2018


Einar Skogheim, Richard Koch, Gard Grønvoll Sommerseth og resten av L/K 2 vant sin aller første kamp noen sinne i Grand Cup i dag.

3-2 mot Ulfstind etter seiersscoring på tampen av kampen lar seg absolutt høre for ungguttene på L/K 2. Spesielt sterkt å vinne etter å ha ligget under 0-2 i første omgang. Ungguttene viste hva som bor i dem når de tok over kampen i andre omgang og vant til slutt.

Trener Jørgen Jensen er fornøyd med seier i første vinterserieforsøk for et ungt L/K2-lag.

-Det var artig å komme i gang. Det er klart at det merkes at det er første kamp for året, spesielt i første omgang. Men vi blir bedre og bedre og i 2. omgang er vi klart best. At vi klarer å komme tilbake på 0-2 sier sitt, sier Jensen.

Ulfstind ledet 0-2 til pause, men Einar Skogheim ga L/K håp etter 61 minutter da han skrur et frispark vakkert i mål fra 17 meter. Gard Grønvoll Sommerseth scorer så 2-2 etter flott forarbeid av Sigve Ringbakken, før innbytter Richard Koch viser både fart og teknikk når han løper over halve banen og scorer vinnermålet tre minutter før slutt.

L/K 2 avsluttet seriesesongen på en flott måte i 2017 og Jensen føler at laget har fortsatt der man slapp i fjor høst.

- Det var nesten ikke som å starte på nytt nå. Det var mer som om vi bare fortsatte der vi sluttet i fjor. Og selv om ikke alt var perfekt utført akkurat, så ser det veldig bra ut nå. Det  var mange gode prestasjoner, og så har vi litt å jobbe videre med. Og så er det artig med 17 mann i stallen til kampen, sier Jensen, som hadde 17 mann klare til kamp i dag.

Einar Skogheim var blant banens beste i dag og vant da også bestemannspremien til OMT Fotballside. Jensen trekker også fram spillere som William Sørensen, Sigve Ringbakken, som hadde to målgivende i dag, og Gard Grønvoll Sommerseth, som scoret 2-2-målet. Jørgen Skog gjorde også en meget bra kamp sentralt i L/K-forsvaret.

- Og så må vi også nevne Christian Karlsen, som seniordebuterte i dag og som gjorde en bra figur, sier Jensen.


L/K fra start: Mikal Biendl, Marcus Hausner Christensen, Benjamin Johansen, Joakim Berg Bjørklund, Jørgen Skog, Einar Skogheim, Sigve Ringbakken, William Sørensen, Vebjørn Isaksen, Gard Grønvoll Sommerseth, Robert Kristiansen

Innbyttere: Sander Kristiansen, Christian Karlsen, Jonas Rodahl Johansen, Richard Koch og Johan Gamst-Eriksen.

Mål: Einar Skogheim, Gard Grønvoll Sommerseth og Richard Koch.

* Hvis vi ser bort ifra 98-modell Mikal Biendl, så holdt alle spillerne på L/K 2 i dag junioralder. 

* A-laget har sin første vinterseriekamp, i 1. divisjon, neste helg.Medlemsmøte om kvalitetsklubb-jobbingen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Jan 2018

Lyngen/Karnes jobber med å bli såkalt kvalitetsklubb, og i den anledning arrangeres det et medlemsmøte på Geitnes lørdag. 

Her ønsker styringsgruppa å orientere medlemmer, trenere, ledere, dommere og utøvere om kvalitetsklubbprosjektet. Møtet starter 16.00 og varer en times tid. 

Tor Inge Holm, leder for L/K Fotball, sier til Framtid i Nord at Kvalitetsklubb-prosjektet er viktig for klubben.

- Kvalitetsklubb er kanskje det største og viktigste prosjektet vi har startet med siden klubbene ble stiftet i 1933. Vi har mye realkompetanse og god fotballkultur. Nå skal alt dokumenteres skriftlig. Kvalitetsklubb blir helt avgjørende for hvordan L/K fungerer om fem år, sier Holm til avisa.

Vi håper flest mulig møter opp for å få informasjon om dette løftet for klubben vår!Levert av IdrettenOnline